Het Bestuur

Het bestuur van de Stichting bestaat uit onderstaande leden die, geheel op vrijwillige basis, meewerken aan de doelstellingen van Aktie ’68. Zij ontvangen dan ook géén vergoeding voor hun diensten. Alle financiële middelen worden zo volledig benut voor de goede doelen.

Naast haar werk als voorzitter van Stichting Aktie ’68 is Suzan in het dagelijkse leven werkzaam in het ziekenhuiswezen.

Suzan Savelkoul

Voorzitter

Henri is in het dagelijkse leven werkzaam in het bankwezen en in zijn vrije tijd is hij actief lid van een carnavalsvereniging.

Henri Janssen

Penningmeester

Pedro is naast zijn rol als secretaris bij Stichting Aktie ’68, werkzaam bij een ICT Service bedrijf. Tevens is hij projectlid van Vocalgroup Mes Amie.

Pedro Durlinger

Secretaris

Rob is met pensioen en in zijn vrije tijd is hij bestuurslid van Stichting Aktie ’68.

Rob Op den Kamp

Bestuurslid

Lei is ondanks zijn pensioen erg druk als bestuurslid van de Stichting, maar hij is ook ere-bestuurslid van de Fanfare, Beschermheer van de Carnavalsvereniging, actief lid van de parochiekerk en vrijwilliger bij een logistiek bedrijf.

Lei Curfs

Bestuurslid

Frans is naast zijn taken als bestuurslid bij de Stichting ook nog eens vrijwilliger bij het Rode Kruis en bij de Zonnebloem.

Frans Passier

Bestuurslid

José is met pensioen, maar naast haar taak als bestuurslid bij de Stichting is zij ook actief als vrijwilliger bij het Huis van de Pelgrim en bij Pergamijn.

José Grouwels

Bestuurslid

Henk is met pensioen en actief lid van het bestuur van de Stichting. Ook is hij lid van een carnavalsvereniging.

Henk de Jong

Bestuurslid

Roger is na zijn pensioen bestuurslid geworden van de Stichting.

Roger Niël

Bestuurslid

De volgende personen zijn als Adviseur aan de stichting verbonden, zij dragen onze doelstelling een warm hart toe en zijn altijd voor ons bereikbaar.

Theo Bovens Commissaris van de Koning (Gouverneur)
Peter Dolmans Commissaris Politie Limburg-Zuid
Jozef Goumans Advocaat